Piața aparatelor foto mirrorless își va accelera creșterea până în 2031

Piata aparatelor foto mirrorless isi va accelera cresterea pana in 2031

Piața globală a camerelor foto mirrorless: Prezentare generală

Aparatele foto mirrorless, termen utilizat în mod obișnuit pentru aparatele foto cu obiective interschimbabile fără oglindă (MILC), sunt aparate foto digitale cu obiective interschimbabile care sunt echipate cu senzori de imagine pentru a furniza imaginea către EVF (vizor electronic). Denumite „fără oglindă” deoarece aceste camere nu au o oglindă în calea optică și se caracterizează prin faptul că sunt ușor de manevrat, mai mici pentru a fi ușor de transportat și simplu de utilizat. Deși smartphone-urile au devorat o parte semnificativă din piața aparatelor foto digitale în trecutul recent, se așteaptă ca piața aparatelor foto mirrorless să se extindă cu un CAGR sănătos în perioada de prognoză 2017-2025, obținând tracțiune de la o serie de factori, cum ar fi creșterea veniturilor disponibile în rândul populației urbane și tendința social media care înghite rapid atât generația tânără, cât și cea mai în vârstă.

Piața globală a camerelor foto mirrorless: Principalele tendințe

Platformele de socializare pentru partajarea imaginilor, cum ar fi Facebook, Instagram, WhatsApp și Twitter, poate că au ajutat smartphone-urile echipate cu camere de luat vederi să fie cauza majorității fotografiilor capturate în întreaga lume, aparatele foto fără oglinzi au atras încet, dar constant, populația dotată financiar pentru calitatea pură a imaginilor. Lansările constante de noi produse care atrag entuziaștii, cercetarea și dezvoltarea pentru a crea acel nou aparat foto avansat din punct de vedere tehnologic care să se diferențieze de competiție și costul general în scădere sunt unii dintre ceilalți factori care sporesc cererea pe piața globală a aparatelor foto mirrorless. Un alt beneficiu pentru piața aparatelor foto mirrorless a fost penetrarea tot mai mare a comerțului electronic, în care clienții potențiali nu numai că pot achiziționa produsele pe care le aleg, dar pot lua decizii prin intermediul recenziilor, precum și să educe potențialii clienți. Pe de altă parte, deși costul semnificativ continuă să se dovedească a fi o barieră, piața aparatelor foto mirrorless este, de asemenea, împiedicată de lipsa unei asistențe post-vânzare adecvate pentru clienți.

sony mirrorless
sony mirrorless

Piața globală a aparatelor foto mirrorless: Potențialul pieței

Cu toate acestea, creșterea rapidă a capacității de cumpărare a populației urbane din economiile emergente este de așteptat să deschidă noi oportunități pentru vânzătorii care operează pe piața globală a camerelor foto mirrorless. Națiunile în curs de dezvoltare, cum ar fi India, China, Coreea de Sud, Japonia și Australia, găzduiesc aproape jumătate din populația mondială, iar veniturile disponibile sunt în creștere. Se așteaptă ca furnizorii care operează pe piața globală a camerelor foto fără oglinzi să intre pe aceste noi piețe, dacă nu au intrat deja, și să câștige o nouă bază de consumatori.

Obțineți reduceri la aparate mirrorless

nikon mirrorless
nikon mirrorless

Piața globală a camerelor foto mirrorless: Perspective regionale

Unele dintre cele mai importante regiuni pentru vânzătorii care operează în piața globală a camerelor foto fără oglinzi sunt America de Nord, Europa, Asia-Pacific și Orientul Mijlociu. America de Nord obține o cerere maximă din partea țărilor dezvoltate din SUA, a patra cea mai populată țară din lume, și Canada, în timp ce Europa urmează îndeaproape cu țări profitabile precum Marea Britanie, Germania, Franța și Italia care deservesc cea mai mare parte a cererii. În viitorul apropiat, se preconizează că Asia-Pacific va crește cererea pe piața aparatelor foto fără oglinzi cu un CAGR sănătos în perioada de prognoză 2017-2025, datorită creșterii veniturilor disponibile și a penetrării profunde a rețelelor sociale.

Piața globală a camerelor foto mirrorless: Peisaj concurențial

canon mirrorless
canon mirrorless

Canon, Sony și Nikon sunt unele dintre companiile cheie care operează în prezent pe piața globală a camerelor fără oglindă. Fiecare dintre aceste companii își îmbunătățesc în mod constant produsele, precum și depind de strategii de piață agresive pentru a răspândi cuvântul pentru a câștiga noi consumatori. În viitorul apropiat, se preconizează, de asemenea, că serviciile favorabile pentru clienți vor căpăta importanță ca strategie de menținere a bazei de consumatori. Panasonic și Samsung Electronics sunt câțiva alți jucători proeminenți care operează pe piața globală a camerelor foto mirrorless cu cote semnificative.