Pret foto video botez Bucuresti

Servicii foto video botez Bucuresti. Pret foto video botez!

De ce sa apelez la un pachet complet foto video botez si cum pot gasi cele mai bun pachet foto video botez in Bucuresti?

10% reducere pentru un pachet complet foto-video!

Ne puteti contacta la 0760.36.77.77 sau online, prin formularul de contact!

Pentru ca stim ca botezul este un eveniment important si organizarea acestuia se dovedeste deseori dificila, va luam o grija de pe umeri prin oferta noastra completa foto video pentru botezul celui mic. Experienta acumulata in cei peste 10 ani de evenimente ne ajuta sa surprindem toate momentele importante ale evenimentului. Am creat astfel, pentru a va veni in ajutor, pachete filmare botez si pachete fotograf botez, special gandite pentru a satisface nevoile tuturor.

Ce ofera echipa foto video artisticfoto?

In decursul anilor am participat la slujbe religioase oficiate atat in biserici Ortodoxe, cat si in biserici Catolice. Am inceput sa oferim servicii foto-video pentru botezuri in 2007 si de atunci am realizat filmari de botez la sute de evenimente. Chiar si asa, fiecare botez ne bucura la fel de mult.

Credem ca cel mai important lucru pe care un videograf de botez ar trebui sa-l ofere este siguranta realizarii unor materiale reusite. Aparatura folosita ne ofera posibilitatea de a filma FULL HD, 1080p. Alaturi de videograf, fotograful de botez ar trebui sa ofere siguranta realizarii unor fotografii reusite. Livrarea unor materiale de calitate trebuie sa stea mereu la baza oricarui contract semnat

  Vreau echipa artisticfoto.ro la botezul bebelusului meu!

  Nume Prenume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon

  Data evenimentului

  Alte detalii

  ... sau o puteti face telefonic - 0760.36.77.77

   Vreau echipa artisticfoto.ro la botezul bebelusului meu!

   Nume Prenume (obligatoriu)

   E-mail (obligatoriu)

   Telefon

   Data evenimentului

   Alte detalii

   ... sau o puteti face telefonic - 0760.36.77.77

   Foto video botez Bucuresti pret si portofoliu

   Portofoliu fotografii botez

   Oferim servicii foto botez profesionale atat in Bucuresti cat si in restul tarii. Cu o experienta de peste 3 ani in realizarea fotografiilor de botez si imortalizarea momentelor cheie ale evenimentului, oferim clientilor nostri un material de calitate. Fotografiile botezului sunt realizate cu aparate foto DSLR performante, de ultima generatie, capabile sa ofere claritatea si culorile dorite. Pentru a va convinge de profesionalismul fotografilor de botez artisticfoto, gasiti pe pagina de portofoliu foto botez o intrega galerie cu poze de botez.

   Portofoliu fotografii botez

   Portofoliu filmare HD botez

   Filmarea unui botez este cu siguranta dificila, fapt pentru care experienta cameramanului de botez trebuie sa existe cu desafarsire. Am acumulat in timp zeci de botezuri, si nu am dat gres niciodata. Alaturi de experienta de cameraman de botez, aparatura performanta de care dispunem, ne ofera posiblitatea de a realiza filmari HD la botezuri. Va invitam sa consulati pagina de filmari HD pentru botezuri pentru a vedea doar cateva materialele realizate de noi in decursul timpului.

   Portofoliu filmari HD botez

   Albume foto personalizate

   In afara serviciului propriu-zis de fotografiere a evenimentului va oferim pe langa fotografiile realizate la botez si posibilitatea de a va crea un album foto personalizat pentru a pastra mereu vii clipele speciale din viata dumneavoastra si a celui mic.

   Albume foto personalizate
   Mereu o placere sa va fim alaturi prin serviciile foto video botez Bucuresti!