Pret foto video botez. Servicii foto video botez Bucuresti!

Pachete si pret foto video botez Bucuresti. Pachete foto video botez doar biserica sau tot evenimentul! Foto video botez pret -> Afla cat costa!

10% reducere pentru un pachet complet foto-video!

Ne puteti contacta la 0760.36.77.77 sau online, prin formularul de contact!

Foto video botez pret

Vreau echipa artisticfoto.ro la botezul bebelusului meu!

Nume Prenume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon

Data evenimentului

Alte detalii

... sau o puteti face telefonic - 0760.36.77.77

Foto video botez Bucuresti pret si portofoliu

Portofoliu fotografii botez

Oferim servicii foto botez profesionale atat in Bucuresti cat si in restul tarii. Cu o experienta de peste 3 ani in realizarea fotografiilor de botez si imortalizarea momentelor cheie ale evenimentului, oferim clientilor nostri un material de calitate. Fotografiile botezului sunt realizate cu aparate foto DSLR performante, de ultima generatie, capabile sa ofere claritatea si culorile dorite. Pentru a va convinge de profesionalismul fotografilor de botez artisticfoto, gasiti pe pagina de portofoliu foto botez o intrega galerie cu poze de botez.

Portofoliu fotografii botez

Portofoliu filmare HD botez

Filmarea unui botez este cu siguranta dificila, fapt pentru care experienta cameramanului de botez trebuie sa existe cu desafarsire. Am acumulat in timp zeci de botezuri, si nu am dat gres niciodata. Alaturi de experienta de cameraman de botez, aparatura performanta de care dispunem, ne ofera posiblitatea de a realiza filmari HD la botezuri. Va invitam sa consulati pagina de filmari HD pentru botezuri pentru a vedea doar cateva materialele realizate de noi in decursul timpului.

Portofoliu filmari HD botez

Albume foto personalizate

In afara serviciului propriu-zis de fotografiere a evenimentului va oferim pe langa fotografiile realizate la botez si posibilitatea de a va crea un album foto personalizat pentru a pastra mereu vii clipele speciale din viata dumneavoastra si a celui mic.

Albume foto personalizate
Mereu o placere sa va fim alaturi prin serviciile foto video botez Bucuresti!