fbpx

Filmare nunta
Bucuresti

Filmare nunta
Bucuresti

Servicii filmare nunta Bucuresti si zonele invecinate. Vezi ofertele si suna pentru a afla disponibilitatea!

De ce sa achizitionez un pachet de filmare nunta Bucuresti?

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente prin care un om trece in viata sa. Stim cat de dificila este organizarea unei nunti, de aceea dorim sa va luam o grija de pe umeri.

Pachetul foto video nunta iti ofera experienta unui videograf profesionist. Atat videografii, cat si fotografii de nunta cunosc momentele importante ale evenimentului. In decursul anilor am participat la slujbe religioase oficiate atat in biserici Ortodoxe, cat si in biserici Catolice. Am inceput sa oferim servicii foto-video pentru nunti din 2007 – am realizat fotografii de nunta la sute de evenimente.

Cum gasesc un pachet foto video nunta pentru evenimentul meu?

Nunta este pentru multi dintre noi un eveniment unic in viata, asadar trebuie sa fie perfect! Alegerea unui pachet foto video pentru nunta poate fi totusi o decizie destul de dificila. De aceea echipa artisticfoto vine in ajutorul vostru prin pachete special gandite pentru orice tip de nunta – fie aceasta una restransa, sau cu un numar mai mare de invitati.

Mai jos ti-am pregatit cateva pachete foto video nunta. Am creat un pachet special pentru cei care doresc serviciile noastre foto-video doar la cununia civila, sau la cea religioasa.

Ne-am gandit si la cei care doresc sa petrecem impreuna. Astfel incat vei gasi si pachete pentru intregul eveniment.

Ce ofera serviciile foto video nunta Bucuresti?

Cel mai important lucru pe care vi-l oferim prin serviciile noastre foto video nunta este siguranta realizarii unor imagini reusite.

Fie ca vorbim de fotografii de nunta, sau filmare nunta, aparatura folosita ne ofera posibilitatea de a captura fotografii de inalta rezolutie si filmare full HD, 1080p. Livrarea unor materiale de calitate trebuie sa stea mereu la baza oricarui contract semnat.

V-am pregatit mai jos 3 pachete foto video nunta create pentru satisfacerea nevoilor tuturor. Pachetul foto Cununie este special creat pentru cei care doresc prezenta echipei foto video nunta doar pe durata cununiei civile, sau a celei religioase. Pachetul foto Mariage si Pachetul foto Mariage Complet au fost create pentru a oferi celor care doresc prezenta fotografului si a videografului pe durata intregii nunti, pana dupa taierea tortului – calitatea fotografiilor realizate este acceasi.

Ma intereseaza sa aflu pret pachet foto video nunta

Daca v-ati gandit sa realizati un eveniment restrans, in familie, avem pachetul de foto video nunta potrivit pentru dumneavoastra. Pachetul  „Cununie” este potrivit pentru evenimentul dumneavoastra. Pretul acestui pachet este de 700 lei si include prezenta unui fotograf nunta si al unui videograf nunta timp de maxim 1 ora. Astfel va puteti oferi cele mai frumoase amintiri.

Pentru cei care isi doresc un pachet mai cuprinzator am creat alte 2 pachete foto video nunta – „Mariage” si „Mariage Complet”. Preturile acestor doua pachete incepe de la 3400 lei si cuprind prezenta fotografului pe intreaga durata a evenimentului. Pe langa acest aspect, cele 2 pachete includ deasemenea o sedinta foto si posibilitatea realizarii unor albume foto personalizate.

Pachet video nunta „Cununie”

600lei

 • pachetul include prezenta unui videograf la casa de casatorii sau biserica;
 • prezenta videografului maxim 1 ora;
 • montaj video aprox 15 min;
 • predarea in format digital (stick USB, online sau DVD/ Blu-ray) in max 10 zile lucratoare.

Pachet video nunta „Mariage”

2750lei

 • prezenta unui videograf pe durata slujbei religioase si a petrecerii (fara traditiile de acasa si pregatirile mirilor), pana dupa taierea tortului;
 • realizarea unui montaj cu cele aprox. 2 ore filmate;
 • predarea in format digital (stick USB, online sau DVD/ Blu-ray) in max 20 zile lucratoare;

Pachet video nunta „Mariage Complet”

3500lei

 • prezenta unui unui videograf pe intreaga durata a evenimentului, pana dupa taierea tortului;
 • realizarea unui montaj cu cele aprox. 3 ore filmate;
 • realizare rezumat video de aprox. 15 minute;
 • predarea in format digital (stick USB, online sau DVD/ Blu-ray) in max 20 zile lucratoare;


  Call Now Button
  Call Now Button