fbpx

Fotograf cununie civila Bucuresti

Fotograf cununie civila Bucuresti

Fotograf cununie civila Bucuresti. Vezi ofertele si suna pentru a afla disponibilitatea pentru poze cununie civila!

De ce sa apelez la un fotograf cununie civila Bucuresti?

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente prin care un om trece in viata sa. Stim cat de dificila este organizarea unei nunti, de aceea dorim sa va luam o grija de pe umeri.

Pachetul de poze cununie civila iti ofera experienta unui fotograf profesionist. Fotografii de nunta cunosc momentele importante ale evenimentului. In decursul anilor am participat la cununii civile oficiate in toate casele de casatorii din Bucuresti. Am inceput sa oferim servicii foto-video pentru nunti din 2007 – am realizat fotografii de nunta la sute de evenimente.

Cum gasesc servicii foto video pentru cununia civila?

Cununia civila este pentru multi dintre noi un eveniment unic in viata, asadar trebuie sa fie perfect! Alegerea unui pachet foto video pentru cununia civila poate fi totusi o decizie destul de dificila. De aceea echipa artisticfoto vine in ajutorul vostru prin pachete special gandite pentru necesitatea fiecaruia – fie ca vorbim despre o cununie civila restransa, sau cu un numar mai mare de invitati.

Mai jos regasesti pachetele foto si filmare pentru cununiile civile. Ne-am gandit si la cei care doresc sa petrecem impreuna. Astfel incat vei gasi si pachete pentru intregul eveniment.

Ce ofera artisticfoto.ro ca fotograf cununie civila Bucuresti?

Cel mai important lucru pe care vi-l oferim prin fotograf cununie civila, este siguranta realizarii unor imagini reusite.

Fie ca vorbim de fotografii la cununia civila, sau filmarea cununiei civile, aparatura folosita ne ofera posibilitatea de a captura fotografii de inalta rezolutie si filmare full HD, 1080p. Livrarea unor materiale de calitate trebuie sa stea mereu la baza oricarui contract semnat.

V-am pregatit mai jos un pachet special pentru cei in cautarea de fotograf cununie civila Bucuresti, creat pentru satisfacerea tuturor. Pachetul foto Cununie este special creat pentru cei care doresc prezenta echipei foto video nunta doar pe durata cununiei civile, sau a celei religioase. Pachetul foto Mariage si Pachetul foto Mariage Complet au fost create pentru a oferi celor care doresc prezenta fotografului si a videografului pe durata intregii nunti, pana dupa taierea tortului – calitatea fotografiilor realizate este acceasi.

Ma intereseaza sa aflu pret pachet foto video cununie civila

Daca v-ati gandit sa realizati un eveniment restrans, in familie, avem pachetul de foto video nunta potrivit pentru dumneavoastra. Pachetul  „Cununie” este potrivit pentru evenimentul dumneavoastra. Pretul acestui pachet este de 700 lei si include prezenta unui fotograf nunta si al unui videograf nunta timp de maxim 1 ora. Astfel va puteti oferi cele mai frumoase amintiri.

Pentru cei care isi doresc un pachet mai cuprinzator am creat alte 2 pachete foto video nunta – „Mariage” si „Mariage Complet”. Preturile acestor doua pachete incepe de la 3400 lei si cuprind prezenta fotografului pe intreaga durata a evenimentului. Pe langa acest aspect, cele 2 pachete includ deasemenea o sedinta foto si posibilitatea realizarii unor albume foto personalizate.

Pachet foto nunta „Cununie”

500lei

 • pachetul include prezenta unui fotograf la casa de casatorii;
 • realizarea unei mini-sedinte foto dupa eveniment;
 • prezenta maxim 1 ora;
 • realizarea a aprox 100 fotografii;
 • editarea si retusarea profesionala a tuturor fotografiilor;
 • predarea in format digital (online) in max 10 zile lucratoare.

Pachet filmare nunta „Cununie”

500lei

 • pachetul include prezenta unui videograf la casa de casatorii;
 • prezenta maxim 1 ora;
 • realizarea montajului video;
 • predarea in format digital (online) in max 10 zile lucratoare.

Pachet foto video nunta „Cununie”

900lei

 • pachetul include prezenta unui fotograf si a unui videograf la casa de casatorii;
 • realizarea unei mini-sedinte foto dupa eveniment;
 • prezenta maxim 1 ora;
 • realizarea montajului video;
 • realizarea a aprox 100 fotografii;
 • editarea si retusarea profesionala a tuturor fotografiilor;
 • predarea in format digital (online) in max 10 zile lucratoare.


  Call Now Button
  Call Now Button