fbpx

Filmare botez

Filmare botez

Filmare botez in Bucuresti si zonele invecinate. Vezi ofertele si suna pentru a afla disponibilitatea!

De ce sa apelez la un serviciu de filmare botez profesional?

Pentru ca stim ca botezul este un eveniment important si organizarea acestuia se dovedeste deseori dificila, va luam o grija de pe umeri.

Experienta cameramanului de botez este mult mai importanta decat aparatura pe care acesta o foloseste. Un videograf profesional cunoaste momentele importante ale evenimentului. In decursul anilor am participat la slujbe religioase oficiate atat in biserici Ortodoxe, cat si in biserici Catolice. Am inceput sa oferim servicii foto-video pentru botezuri in 2007 – am realizat filmari de botez la sute de evenimente.

Cum gasesc un pachet de filmare botez pentru evenimentul meu?

Acesta este primul eveniment din viata bebelusului si trebuie sa fie perfect! Alegerea unui pachet de filmare pentru botez poate fi totusi o decizie destul de dificila. De aceea echipa artisticfoto vine in ajutorul dumneavoastra prin pachete special gandite pentru orice tip de botez – fie el restrans, sau cu un numar mai mare de invitati.

Daca toata lumea are un smartphone performant si poate sa faca poze (desi noi iti sugeram sa vezi pagina noastra de fotografii pentru botez), iti sugeram totusi sa apelezi la serviciile de filmare botez pentru realizarea filmarii profesioniste. Experienta de videograf de botez ne ajuta sa surprindem toate momentele importante ale evenimentului. Am creat astfel, pentru a va veni in ajutor, pachete filmare botez special gandite pentru a satisface nevoile tuturor.

Ce ofera serviciul de filmare botez Bucuresti?

Credem ca cel mai important lucru pe care un videograf de botez ar trebui sa-l ofere este siguranta realizarii unor materiale reusite. Aparatura folosita ne ofera posibilitatea de a filma FULL HD, 1080p. Livrarea unor materiale de calitate trebuie sa stea mereu la baza oricarui contract semnat. V-am pregatit mai jos 3 pachete foto botez create pentru satisfacerea nevoilor tuturor. Pachetul foto Mini-Botez este special creat pentru cei care doresc prezenta fotografului de botez doar pe durata slujbei religioase. Pachetul foto Botez si Pachetul foto Botez Complet au fost create pentru a oferi celor care doresc prezenta pe durata intregului eveniment, pana dupa taierea tortului – calitatea fotografiilor realizate este acceasi.

Ma intereseaza sa aflu pret filmare botez

Daca v-ati gandit sa realizati un botez de familie, avem pachetul filmare botez potrivit pentru dumneavoastra. Pentru ca botezul este primul eveniment important din viata nou-nascutului, pachetul de filmare „Mini-botez” este potrivit pentru evenimentul dumneavoastra. Pretul pachetului de filmare botez “Mini-Botez” este de 400 lei si include prezenta unui videograf botez tip de 2 ore, atat la pregatirile de acasa, cat si la slujba religioasa. Astfel ii puteti oferi bebelusului dumneavoastra cele mai frumoase amintiri.

Pentru cei care isi doresc un pachet mai cuprinzator am creat alte 2 pachete filmare HD botez – „Botez” si „Botez Complet”Preturile acestor doua pachete incepe de la 1200 lei si cuprind prezenta fotografului pe intreaga durata a evenimentului. Pe langa acest aspect, cele 2 pachete includ deasemenea o sedinta foto si realizarea unor albume foto personalizate.

Pachet filmare „Mini-botez”

600lei

 • pachetul include prezenta cameramanului la biserica;
 • filmarea intregii slujbe religioase;
 • editarea si montarea video a materialului filmat;
 • predarea in format digital online sau pe suport fizic(DVD/USB stick) in max 10 zile lucratoare.

Pachet filmare „Botez”

1000lei

 • prezenta cameramanului la pregatirile de acasa, slujba religioasa si 2 ore la restaurant;;
 • material filmat aprox. 1 ora si 30 min.;
 • editarea si montarea video a materialului filmat;
 • predarea in format digital online sau pe suport fizic(DVD/USB stick) in max 10 zile lucratoare.

Pachet filmare „Botez Complet”

2250lei

 • prezenta cameramanului pe intreaga durata a evenimentului, pana dupa taierea tortului;
 • filmare aprox. 3 ore filmare bruta;
 • folosirea echipamentelor suplimentare de tip steady-cam, slidecam;
 • editarea si montarea video a materialului filmat;
 • editarea si montarea unui videoclip de aprox. 10 minute pe o coloana sonora (highlights video);
 • predarea in format digital online sau pe suport fizic(DVD/USB stick) in max 15 zile lucratoare;


  Call Now Button
  Call Now Button