Filmare botez Bucuresti

Filmare botez Bucuresti

De ce sa apelez la un serviciu de filmare botez si cum pot gasi cele mai bun cameraman botez in Bucuresti?

Bebe a venit pe lume si toata lumea e in culmea fericirii. Alegerea unui videograf pentru botez poate fi totusi o decizie destul de dificila. De aceea echipa artisticfoto vine in ajutorul dumneavoastra prin pachete special gandite pentru orice tip de botez – fie el restrans, sau cu un numar mai mare de invitati.

Pentru ca stim ca botezul este un eveniment important si organizarea acestuia se dovedeste deseori dificila, va luam o grija de pe umeri. Acesta este primul eveniment din viata bebelusului si trebuie sa fie perfect! Daca toata lumea are un smartphone performant si poate sa faca poze (desi noi iti sugeram sa vezi pagina noastra de fotografii pentru botez), iti sugeram totusi sa apelezi la un cameraman de botez pentru realizarea filmarii. Experienta de videograf de botez ne ajuta sa surprindem toate momentele importante ale evenimentului. Am creat astfel, pentru a va veni in ajutor, pachete filmare botez special gandite pentru a satisface nevoile tuturor.

Cum se diferentiaza un videograf de botez?

Asa cum mentionam in paragraful anterior, experienta cameramanului de botez este mult mai importanta decat aparatura pe care acesta o foloseste. Un videograf profesional cunoaste momentele importante ale evenimentului. In decursul anilor am participat la slujbe religioase oficiate atat in biserici Ortodoxe, cat si in biserici Catolice. Am inceput sa oferim servicii foto-video pentru botezuri in 2007 - am realizat filmari de botez la sute de evenimente. Chiar si asa, fiecare botez ne bucura la fel de mult.

Ce ofera un cameraman de botezuri?

Credem ca cel mai important lucru pe care un videograf de botez ar trebui sa-l ofere este siguranta realizarii unor materiale reusite. Aparatura folosita ne ofera posibilitatea de a filma FULL HD, 1080p. Livrarea unor materiale de calitate trebuie sa stea mereu la baza oricarui contract semnat. V-am pregatit mai jos 3 pachete foto botez create pentru satisfacerea nevoilor tuturor. Pachetul foto Mini-Botez este special creat pentru cei care doresc prezenta fotografului de botez doar pe durata slujbei religioase. Pachetul foto Botez si Pachetul foto Botez Complet au fost create pentru a oferi celor care doresc prezenta pe durata intregului eveniment, pana dupa taierea tortului - calitatea fotografiilor realizate este acceasi.

Preturi si pachete filmare botez

10% reducere pentru un pachet complet foto-video botez!

Ne puteti contacta la 0760.36.77.77 sau online, prin formularul de contact!

Pret filmare botez

Daca v-ati gandit sa realizati un botez de familie, avem pachetul filmare botez potrivit pentru dumneavoastra. Pentru ca botezul este primul eveniment important din viata nou-nascutului, pachetul de filmare „Mini-botez” este potrivit pentru evenimentul dumneavoastra. Pretul pachetului de filmare botez "Mini-Botez" este de 400 lei si include prezenta unui videograf botez tip de 2 ore, atat la pregatirile de acasa, cat si la slujba religioasa. Astfel ii puteti oferi bebelusului dumneavoastra cele mai frumoase amintiri.

Pentru cei care isi doresc un pachet mai cuprinzator am creat alte 2 pachete filmare HD botez „Botez” si „Botez Complet”. Preturile acestor doua pachete incepe de la 1200 lei si cuprind prezenta fotografului pe intreaga durata a evenimentului. Pe langa acest aspect, cele 2 pachete includ deasemenea o sedinta foto si realizarea unor albume foto personalizate.

  Vreau echipa artisticfoto.ro la botezul bebelusului meu!

  Nume Prenume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon

  Data evenimentului

  Alte detalii

  ... sau o puteti face telefonic - 0760.36.77.77

  Vedeti si pachetele foto pentru botez

  Cum se diferentiaza o filmare botez profesionala?

  Asa cum mentionam in paragraful anterior, experienta videografului de botez este mult mai importanta decat aparatura pe care acesta o foloseste. Un cameraman de botez experimentat cunoaste momentele importante ale evenimentului. Am inceput sa oferim servicii foto-video pentru botezuri in 2007 - am realizat filmari HD botezuri la sute de evenimente. Chiar si asa, fiecare botez ne bucura la fel de mult. In decursul anilor am participat la slujbe religioase oficiate atat in biserici Ortodoxe, cat si in biserici Catolice.

  Ce ofera o filmare botez HD Bucuresti?

  Credem ca cel mai important lucru pe care un videograf de botez ar trebui sa-l ofere este siguranta realizarii unei filmari a botezului reusite. Livrarea unei filmari a botezului de calitate trebuie sa stea mereu la baza oricarui contract semnat. V-am pregatit mai jos 3 pachete de filmare botez create pentru satisfacerea nevoilor tuturor. Pachetul video Mini-Botez este special creat pentru cei care doresc prezenta videografului de botez doar pe durata slujbei religioase. Pachetul video Botez si Pachetul video Botez Complet au fost create pentru a oferi celor care doresc prezenta cameramanului pe durata intregului eveniment, pana dupa taierea tortului - calitatea filmarii botezului este acceasi.

  Filmari botez Voluntari/Bucuresti

  Filmarea botezului a avut loc in Voluntari. Filmarea HD a botezului a fost realizata cu un aparat DSLR, Canon 60D.

  Filmari botez Slatina

  Filmarea botezului a avut loc in Slatina. Filmarea HD a botezului a fost realizata cu un aparat DSLR, Canon 60D. Pe langa pachetul de filmare, am participat la acest botez si cu echipamentul foto, pentru realizarea fotografiilor de botez, pe care le puteti vedea pe pagina noastra de poze pentru botez.

  Filmari botez Bucuresti

  Filmarea botezului a avut loc in Bucuresti langa Palatul Ghika. Filmarea HD a botezului a fost realizata cu un aparat DSLR, Canon 60D. Pe langa pachetul de filmare, am participat la acest botez si cu echipamentul foto, pentru realizarea fotografiilor la botez.

  Filmare botez

  Filmarea botezului a avut loc in Chiajna. Filmarea HD a botezului a fost realizata cu un aparat DSLR, Canon 60D. Pe langa pachetul de filmare, am participat la acest botez si cu echipamentul foto, pentru realizarea fotografiilor de botez, pe care le puteti vedea pe pagina noastra de poze pentru botez.

   Vreau echipa artisticfoto.ro la botezul bebelusului meu!

   Nume Prenume (obligatoriu)

   E-mail (obligatoriu)

   Telefon

   Data evenimentului

   Alte detalii

   ... sau o puteti face telefonic - 0760.36.77.77

   WeCreativez WhatsApp Support
   Echipa noastra iti ofera toate detaliile de care ai nevoie. Scrie-ne direct pe WhatsApp!
   👋 Buna, spune-mi cu ce detalii te pot ajuta.