Filmare botez Bucuresti. Filmare botez pret si pachete

Filmare botez Bucuresti preturi si pachete

Credeam ca pentru un asemenea eveniment ar trebui sa apelati la filmare botez profesionala. Avem echipament dedicat serviciilor de filmare botez HD. Astfel oferim servicii de calitate pentru amintiri cu adevarat minunate. Oferim servicii de filmare botez Bucuresti de peste 5 ani. Experienta ne ajuta sa surprindem toate momentele importante ale evenimentului.

Sa apelez la serviciul de filmare botez Bucuresti?

In zilele noastre mai toti dispunem de aparate foto-video performante. Astfel se naste urmatoarea intrebare: oare chiar am nevoie de servicii profesionale de filmare botez? Oferim servicii de filmare botez Bucuresti de peste 5 ani. Noi iti sugeram sa apelezi la un astfel de videograf botez. Acesta pe langa aparatura profesionala, dispune de lumini si alte accesoriile necesare. Poate mai impotanta decat aparatura este experienta acestuia. Daca vorbim de un botez restrans, atunci poti opta pentru pachetul de filmare botez doar la slujba religioasa.

Pret filmare botez Bucuresti

10% reducere pentru un pachet complet foto-video!

Ne puteti contacta la 0760.36.77.77 sau online, prin formularul de contact!

Vedeti si pachetele foto pentru botez

Cum se diferentiaza o filmare botez profesionala?

Asa cum mentionam in paragraful anterior, experienta videografului de botez este mult mai importanta decat aparatura pe care acesta o foloseste. Un cameraman de botez experimentat cunoaste momentele importante ale evenimentului. Am inceput sa oferim servicii foto-video pentru botezuri in 2007 - am realizat filmari HD botezuri la sute de evenimente. Chiar si asa, fiecare botez ne bucura la fel de mult. In decursul anilor am participat la slujbe religioase oficiate atat in biserici Ortodoxe, cat si in biserici Catolice.

Ce ofera o filmare botez HD Bucuresti?

Credem ca cel mai important lucru pe care un videograf de botez ar trebui sa-l ofere este siguranta realizarii unei filmari a botezului reusite. Livrarea unei filmari a botezului de calitate trebuie sa stea mereu la baza oricarui contract semnat. V-am pregatit mai jos 3 pachete de filmare botez create pentru satisfacerea nevoilor tuturor. Pachetul video Mini-Botez este special creat pentru cei care doresc prezenta videografului de botez doar pe durata slujbei religioase. Pachetul video Botez si Pachetul video Botez Complet au fost create pentru a oferi celor care doresc prezenta cameramanului pe durata intregului eveniment, pana dupa taierea tortului - calitatea filmarii botezului este acceasi.

Filmari botez Voluntari/Bucuresti

Filmarea botezului a avut loc in Voluntari. Filmarea HD a botezului a fost realizata cu un aparat DSLR, Canon 60D.

Filmari botez Slatina

Filmarea botezului a avut loc in Slatina. Filmarea HD a botezului a fost realizata cu un aparat DSLR, Canon 60D. Pe langa pachetul de filmare, am participat la acest botez si cu echipamentul foto, pentru realizarea fotografiilor de botez, pe care le puteti vedea pe pagina noastra de poze pentru botez.

Filmari botez Bucuresti

Filmarea botezului a avut loc in Bucuresti langa Palatul Ghika. Filmarea HD a botezului a fost realizata cu un aparat DSLR, Canon 60D. Pe langa pachetul de filmare, am participat la acest botez si cu echipamentul foto, pentru realizarea fotografiilor la botez.

Filmare botez

Filmarea botezului a avut loc in Chiajna. Filmarea HD a botezului a fost realizata cu un aparat DSLR, Canon 60D. Pe langa pachetul de filmare, am participat la acest botez si cu echipamentul foto, pentru realizarea fotografiilor de botez, pe care le puteti vedea pe pagina noastra de poze pentru botez.

Vreau echipa artisticfoto.ro la botezul bebelusului meu!

Nume Prenume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon

Data evenimentului

Alte detalii

... sau o puteti face telefonic - 0760.36.77.77