fbpx

Sedinta foto
Craciun

Sedinta foto
Craciun

Sedinta foto Craciun Bucuresti, in studio foto sector 4. Vino sa simtim farmecul sarbatorilor de iarna impreuna!

Ce trebuie sa sti despre sedintele foto de Craciun?

Punem zambete pe chipul copiilor

Ne dorim si putem sa facem bine pentru al 3lea an la rand, impreuna. artisticfoto.ro se alatura Caravana Zambetelor in demersul de a pune un zambet pe chipul copiilor din spitale.

Astfel, redirectionam 10% din fiecare sedinta foto de Craciun realizata in studioul artisticfoto.ro, pana la data de 15 decembrie 2023, pentru a permite colegilor de la Caravana Zambetelor sa cumpere dulciuri, imbracaminte sau alte lucruri de necesitate pentru copiii spitalizati.

Daca vrei sa completezi experienta unei sedinte foto de Craciun cu sentimentul frumos de implinire prin a face un bine neconditionat, vezi pachetele si preturile sedintelor foto de Craciun.

banner caravana zambetelor

Fundaluri pentru sedinte foto de Craciun 2023

fundal sedinta foto craciun 2023
fundal sedinta foto craciun 2023 - 2
fundal sedinta foto craciun 2023 - 3
fundal sedinta foto craciun 2023 - 4
fundal sedinta foto craciun 2023 - 5
fundal sedinta foto craciun 2023 - 6

Fotografii din sedintele foto de Craciun 2023

Pret sedinta foto Craciun

*pretul sedintelor foto programate in zilele de weekend (sambata sau duminica) este mai mare cu 50 lei.

Programeaza sedinta foto Craciun

  Poze si fotografii Craciun

  Sedinta foto Craciun copii Bucuresti

  Bine ați venit, mamici si tatici! Căutați fundalul perfect pentru ședința foto de Crăciun a copiilor voștri? Ati gasit locul potrivit pentru realizarea unei sedinte foto tematice de Craciun pentru copilul vostru. Studioul Artisticfoto din București, Sector 4, zona Constantin Brâncoveanu. Aici, vă oferim patru fundaluri fantastice și unice pentru fotografii speciale de sărbători pentru copii dumneavoastră. Lăsați-ne să vă ajutăm să creați ședința foto de Crăciun de vis pentru copilul vostru.
  Programeaza acum sedinta foto Craciun pentru copii!

  Sedinta foto Craciun cupluri

  Crăciunul este tot mai aproape, deci este momentul să surprinzi un moment special alături de jumatatea ta. Avem patru fundaluri fantastice pentru ședințele foto tematice de Crăciun din care cuplurile pot alege în studioul nostru situat în București, sector 4, zona Constantin Brâncoveanu. Fie că sărbătoriți primul Crăciun în cuplu sau aniversarea a 50 de ani, echipa noastră prietenoasă este aici pentru a vă ajuta să creați un moment magic de care să vă amintiți pentru totdeauna. Permiteți-ne să vă ajutăm să creați o amintire impresionantă de sărbători pe care să o puteți prețui mulți ani de acum încolo!
  Programeaza acum sedinta foto Craciun pentru cupluri!

  Programeaza sedinta foto Craciun

   Call Now Button
   Call Now Button