Sedinta foto
Craciun

Sedinta foto
Craciun

Sedinta foto Craciun Bucuresti, in studio foto sector 4. Vino sa simtim farmecul sarbatorilor de iarna impreuna!

Ce trebuie sa sti despre sedintele foto de Craciun?

Punem zambete pe chipul copiilor

Ne dorim si putem sa facem bine, impreuna. artisticfoto.ro se alatura Caravana Zambetelor in demersul de a pune un zambet pe chipul copiilor din spitale.

Astfel, redirectionam 15% din fiecare sedinta foto de Craciun realizata in studioul artisticfoto.ro, pana la data de 14 decembrie 2021, pentru a permite colegilor de la Caravana Zambetelor sa cumpere dulciuri, imbracaminte sau alte lucruri de necesitate pentru copiii spitalizati.

Totodata, pentru ca stim cat de dificila este aceasta perioada pentru toata lumea si dorim sa punem zambetul pe fetele cat mai multor persoane, am redus pretul pachetelor pentru sedintele foto de Craciun. Daca vreti sa imbinati experienta unei sedinte foto de Craciun si totodata sa faceti si un bine neconditionat, vezi pachetele si preturile sedintelor foto de Craciun.

banner caravana zambetelor

Fundaluri pentru sedinte foto de Craciun 2022

fundal foto Craciun alb
fundal foto Craciun alb negru
fundal foto Craciun verde
fundal foto Craciun colorat

Hainute pentru micutii care participa la sedintele foto de Craciun

Hainute copii sedinte foto Craciun
Hainute copii sedinte foto Craciun
Hainute copii sedinte foto Craciun
Hainute copii sedinte foto Craciun

Pret sedinta foto Craciun

*pretul sedintelor foto programate in zilele de weekend (sambata sau duminica) este mai mare cu 50 lei.

*pentru fiecare membru aditional fata de persoanele incluse in pachetele prezentate, se plateste un cost suplimentar de 50 lei/persoana. Pachetul „Baby Christmas Session” include un singur copil si este destinat strict copiilor. Pachetul „Family Christmas Session” include 2 adulti si 2 copii.

Poze si fotografii Craciun

Sedinta foto Craciun copii Bucuresti

Bine ați venit, mamici si tatici! Căutați fundalul perfect pentru ședința foto de Crăciun a copiilor voștri? Ati gasit locul potrivit pentru realizarea unei sedinte foto tematice de Craciun pentru copilul vostru. Studioul Artisticfoto din București, Sector 4, zona Constantin Brâncoveanu. Aici, vă oferim patru fundaluri fantastice și unice pentru fotografii speciale de sărbători pentru copii dumneavoastră. Lăsați-ne să vă ajutăm să creați ședința foto de Crăciun de vis pentru copilul vostru.
Programeaza acum sedinta foto Craciun pentru copii!

Sedinta foto Craciun cupluri

Crăciunul este tot mai aproape, deci este momentul să surprinzi un moment special alături de jumatatea ta. Avem patru fundaluri fantastice pentru ședințele foto tematice de Crăciun din care cuplurile pot alege în studioul nostru situat în București, sector 4, zona Constantin Brâncoveanu. Fie că sărbătoriți primul Crăciun în cuplu sau aniversarea a 50 de ani, echipa noastră prietenoasă este aici pentru a vă ajuta să creați un moment magic de care să vă amintiți pentru totdeauna. Permiteți-ne să vă ajutăm să creați o amintire impresionantă de sărbători pe care să o puteți prețui mulți ani de acum încolo!
Programeaza acum sedinta foto Craciun pentru cupluri!

Programeaza sedinta foto Craciun


    Call Now Button Call Now Button