fbpx

fotografie
de produs
bucuresti

fotografie
de produs
bucuresti

Artisticfoto, locul in care fotografia
de produs se face cu placere si atentie la detalii

Stim cu totii cat de importanta este imaginea. Mai ales in perioada aceasta cand toata lumea migreaza catre online, o fotografie de produs corect executata este foarte importanta pentru business-ul tau. Fie ca te intereseaza fotografierea produselor in studioul nostru, sau in locatia ta, suntem mai mult decat bucurosi sa facem parte din proiectul tau.

Căutați servicii de fotografie produs, care să scoată în evidență produsele tale? Cu ani de experiență în domeniul fotografiei, artisticfoto.ro oferă o gamă largă de servicii care vă ajută să surprindeți fotografiile perfecte ale produselor. De la iluminatul profesional până la post-procesare, artisticfoto.ro are expertiza necesară pentru a vă ajuta să creați fotografii de produs uimitoare, care să vă facă produsele să strălucească. Descoperă de ce artisticfoto.ro este alegerea perfectă pentru fotografierea produselor tale!

De ce sa apelezi la artisticfoto pentru fotografiile de produs?

Dispunem de echipament foto de studio profesional, astfel incat putem asigura o calitate superioara a fotografiilor de produs livrate.

Pentru comenzile ce implica un numar mare de produse de fotografiat, ori produse voluminoase, dispunem de echipament foto mobil, facand facila deplasarea la sediul firmei dumneavoastra, feedback-ul fiind mai prompt, timpul de realizare a fotografiei de produs fiind mai scurt.

Fotografiile de produs sunt redate in timp real pe monitor, ceea ce va ofera posibilitatea de a vedea imediat rezultatul obtinut.

Cat timp dureaza realizarea unei sedinte de fotografie de produs?

Stim cat de important este timpul tau, astfel incat depunem eforturi constant pentru a micsora durata medie de livrare imaginilor realizate. Durata medie de livrare a imaginilor realizate este de aproximativ 3 zile lucratoare pentru o medie de 100 de produse. Exista totusi si produse ce necesita mai multa atentie (exemplu: bijuterii si obiecte nichelate) pentru care acest termen se poate modifica usor.

Vreau sa stiu pret fotografie de produs

Oferim un pret fotografie de produs foarte bun. Acesta incepe de la 9 lei/imagine si poate ajunge pana la 20 lei/imagine in functie de mai multi factori.

De ce tinem cont la calcularea pretului pentru fotografia de produs?

 • – daca fotografierea produselor se realizeaza la sediul dumneavoastra, sau la sediul nostru;
 • – de numarul de produse pe care le aveti de fotografiat – cu cat aveti mai multe produse cu atat pretul/produs scade;
 • – de numarul de imagini (unghiuri)/produs dorit de dumneavoastra;
 • – urgenta cu care aveti nevoie de imaginile finale ale produselor

Pentru o oferta de pret pentru serviciul de fotografie de produs, va asteptam cu mare interes cererea dumneavoastra de oferta prin e-mail la [email protected], sau ne puteti contacta direct la telefon 0760.36.77.77.

*Pretul fotografiilor de produs pot sa difere in funtie de numarul de produse de fotografiat si masa fizica a acestora.

Fotografie produs 360 grade

Portofoliu fotografie de produs utilaje agricole

Contacteaza-ne!

  Te intereseaza serviciile noastre? Astept un semn de la tine. Ne poti contacta telefonic, sau prin email.

  Str Secuilor 2
  sector 4, Bucuresti

  Luni – Vineri: 9.30 – 17.30

  Call Now Button
  Call Now Button