fbpx

Fotografii
profesionale

Fotografii
profesionale

Iti doresti un set de poze profesionale business? Rezerva rapid si usor o sedinta foto business in studio foto Bucuresti. Impresioneaza-ti clientii sau personanele de contact din reteaua ta de LinkedIn.

De ce ai nevoie de o poze profesionale business?

Ai întâlnit vreodată pe cineva care ți-a plăcut sau nu ți-a plăcut din prima cliă?

Poate ști de ce ai simțit așa, sau poate nu, dar majoritatea oamenilor sunt predispuși să genereze „primele impresii” despre alți oameni în doar 1/10 din secundă. Aceste prime impresii pot avea un impact dramatic asupra oamenilor pe care îi angajează, de la cine cumpără sau pe cine ascultă. În zilele noastre, majoritatea primelor impresii încep online.

Managerii de angajare folosesc LinkedIn pentru a selecta candidații. Potențiali clienți folosesc LinkedIn pentru a căuta furnizori. Investitorii folosesc pagina Despre noi pentru a afla despre directorii companiei. O poză business tip portret grozavă este esențială pentru a face o primă impresie bună în relația ta cu acești oameni – și astfel de a avea un impact major asupra carierei sau companiei tale.

Sunt de parere ca oricine ar trebui sa realizeze un set de poze profesionale business. Indiferent de cat de rebel esti, sigur te-ai intalnit cu o situatie in care ai avut nevoie de o fotografie mai formala.

Astfel, fie ca vorbim de poza de profil de Linkedin, poza din CV sau doresti ca iti creezi un personal branding, sedinta foto business iti poate oferi fotografiile profesionale de care ai nevoie sa avansezi in cariera.

Cum sa te imbraci pentru o sedinta foto business?

Depinde de personalitatea ta, de industrie și de unde vor fi folosite fotografiile!

Pentru industriile mai conservatoare, cum ar fi dreptul și finanțele, recomandăm costumul și cravata standard sau echivalentul feminin. În caz contrar, cea mai bună regulă de bază este să aruncați o privire în jurul LinkedIn pentru a vedea cum sunt îmbrăcați colegii și directorii superiori din industria ta. Asigurați-vă că acordați mai multă atenție persoanelor care au succes față de oricine se află în rețeaua dvs. imediată. Avand in vedere ca este vorba de o sedinta foto business sugestia noastra este ca tinuta sa fie una mai formala.

Amintește-ți, îmbracă-te pentru jobul pe care îl dorești, nu pentru jobul pe care îl ai. 

Pentru doamne recomandam purtarea unei rochii. Daca totusi nu va simtiti confortabil in rochie, puteti imbraca o camasa sau o bluza pe care s-o asortati cu un sacou, pantaloni sau fusta.

Pentru domni recomandam purtarea de camasi uni (fara dungi, carouri, etc.) sau bluze, alaturi de pantaloni – evitati blugii. Deasemenea, cele mai potrivite camasi sunt cele albe, bleu, bluemarin, negre.

Bine-nteles, acestea sunt doar cateva sugestii generale si in functie de fiecare individ in parte si de registrul sedintei foto, aceste indicatii pot fi incalcate. Dacă încă nu ești sigur, atunci întreabă-ne! Suntem întotdeauna bucuroși să oferim îndrumări.

Ce inseamna sedinta foto business?

Fotografiile business fac parte din categoria fotografiilor de portret. Pozele profesionale business sunt folosite de obicei pentru prezentari pe website-uri ale companiilor, cărți de vizită, comunicate de presă și la profiluri LinkedIn. O sedinta foto business grozavă ar trebui să îți arăte profesionalismul, candoarea, amabilitatea față de oamenii din cerul tău și competența în domeniul de activitate.

Nu ai niciodată o a doua șansă de a face o primă impresie grozavă. Deci, indiferent dacă lansezi o afacere, cauți un loc de muncă sau îți prezinți angajații online, fotografiile profesionale de tip portret te pot ajuta să ai impactul pozitiv dorit.

Sedinta foto business se refera la realizarea unei sedinte foto in studio. Scopul acestei sedinte foto este de a realiza un set de imagini profesionale. Cel mai des aceste fotografii sunt folosite:

 • in prezentarile echipelor de pe site-ul companiei;
 • de catre antreprenorii care doresc sa se afirme prin personal branding;
 • de catre cei care doresc o imagne cat mai profesionista atunci cand isi cauta un nou loc de munca.

Deasemenea sedintele foto business sunt indicate si stewardeselor sau stewardzilor.

Cum decurge o sedinta foto business?

Pentru realizarea unor fotografii profesionale te asteptam cu drag in studioul artisticfoto situat in Bucuresti, sector 4, zona Brancoveanu.

Incercam sa facem din acest studio foto un loc foarte prietenos, in care zambetele iau locul emotiilor. De obicei ne place sa petrecem 10-15 minute inaintea sedintei foto pentru a discuta cu cei care ne trec pragul. Asadar, incearca sa iti iei o marja de 30 minute in plus fata de durata propriu-zisa a sedintei foto business.

Vei putea previzualiza in timp real imaginile realizate, iar fotograful iti va sugera pozitii astfel incat fotografiile rezultate sa fie excelente.

La sfarsitul sedintei foto business vom selecta impreuna fotografiile care urmeaza a fi post-procesate in detaliu.

Sedinta foto business – poze profesionale

Pret poze profesionale

Pachete poze profesionale business in studio

Light Business Session

400lei

 • sedinta foto in studio;
 • durata: 30 min.;
 • fotografierea in maxim 2 tinute;
 • fotografierea pe un fundal;
 • livrarea a 15 fotografii;
 • retusarea profesionala a 3 fotografii;
 • predarea format digital in max 3 zile lucratoare.

Business Session

750lei

 • sedinta foto in studio;
 • durata: 1h;
 • fotografierea in 3 – 4 tinute;
 • schimbarea a 2 fundaluri;
 • livrarea a 30 fotografii;
 • retusarea profesionala a 5 fotografii;
 • predarea format digital in max 5 zile lucratoare.

Corporate Business Session

150lei/persoana*

 • sedinta foto in studio
 • minim 3 persoane
 • durata: ~10min/pers;
 • livrarea a 5 fotografii/pers;
 • retusarea profesionala a unei fotografii/pers.
 • predarea format digital in max 3 zile lucratoare;

Studioul nostru situat in sectorul 4 iti ofera posibilitatea de a opta pentru make-up profesional pentru oricare tip de sedinta foto pentru doar 150 lei in plus.

*pretul este valabil doar pentru sedintele foto realizate in studioul artisticfoto. Daca doriti realizarea sedintei foto la sediul companiei, pretul poate suporta modificari.

Fotografii profesionale Bucuresti – agent imobiliar

Sedinta foto business Cristi – poze profesionale sector 4

Sedinta foto Laura – fotografii profesionale in studio

Sedinta foto corporate Robert

Sedinta foto profesionala in studio Bucuresti

Programeaza sedinta foto business

  Call Now Button
  Call Now Button