Fotograf Botez Bucuresti

Ei bine bucuria unui copil este nemarginita. In calitate de fotograf botez sunt de parere ca nu ar trebui sa ratezi emotiile si privilegiul de a fi alaturi de cei dragi, doar pentru a imortaliza momentele evenimentului. Alegerea unui fotograf de botez poate fi uneori o decizie foarte dificila. De aceea echipa artisticfoto vine in ajutorul tau prin pachete special gandite pentru orice tip de botez, chiar daca te gandesti la un botez restrans sau unul cu un numar mai mare de invitati.

Fotograf botez - de ce sa apelez la servicii profesionale?

Fotograful profesionist de botez inseamna in special indemanare, pricepere, rabdare si poate cel mai important, experienta. Botezul este un eveniment important si organizarea acestuia se poate dovedi dificila, insa acest lucru nu trebuie sa fie un impediment. Acesta este primul eveniment din viata bebelusului si trebuie sa fie perfect!

Fotograf botez Bucuresti

Experienta de fotograf de botez ne ajuta sa surprindem toate momentele importante ale evenimentului. Am creat astfel, pentru a va veni in ajutor, pachete foto botez special gandite pentru a satisface nevoile tuturor.

Vezi pachete foto botez

Vezi mai multe fotografii

Preturi si pachete fotograf botez Bucuresti

10% reducere pentru un pachet foto-video botez complet!

Ne puteti contacta la 0760.36.77.77 sau online, prin formularul de contact!

Pret poze botez biserica

Daca v-ati gandit sa realizati un botez in familie, avem pachetul foto pentru botez potrivit pentru dumneavoastra. Pentru ca botezul este primul eveniment important din viata nou-nascutului, pachetul foto „Mini-botez” este potrivit pentru evenimentul dumneavoastra. Pretul pachetului foto botez "Mini-Botez" este de 350 lei si include prezenta unui fotograf de botez tip de 2 ore, atat la pregatirile de acasa, cat si la slujba religioasa, astfel incat sa ii puteti oferi bebelusului dumneavoastra cele mai frumoase amintiri.

Pentru cei care isi doresc un pachet mai cuprinzator am creat alte 2 pachete foto botez „Botez” si „Botez Complet”. Preturile acestor doua pachete incepe de la 1150 lei si cuprind prezenta fotografului pe intreaga durata a evenimentului. Pe langa acest aspect, cele 2 pachete includ deasemenea o sedinta foto si realizarea unor albume foto personalizate.

La artisticfoto.ro pachet foto + pachet filmare HD = 10% reducere din pretul final!

Vedeti si pachetele de filmare HD pentru botez

Vreau echipa artisticfoto.ro la botezul bebelusului meu!

Nume Prenume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon

Data evenimentului

Alte detalii

... sau o puteti face telefonic - 0760.36.77.77

Cum se diferentiaza un fotograf de botez?

Asa cum mentionam in paragraful anterior, experienta fotografului de botez este mult mai importanta decat aparatura pe care acesta o foloseste. Un fotograf de botez experimentat cunoaste momentele importante ale evenimentului. In decursul anilor am participat la slujbe religioase oficiate atat in biserici Ortodoxe, cat si in biserici Catolice. Am inceput sa oferim servicii foto-video pentru botezuri in 2007 - am realizat fotografii de botez la sute de evenimente. Chiar si asa, fiecare botez ne bucura la fel de mult.

Ce ofera un fotograf profesionist?

Credem ca cel mai important lucru pe care un fotograf profesionist ar trebui sa-l ofere este siguranta realizarii unor fotografii reusite. Livrarea unor materiale de calitate trebuie sa stea mereu la baza oricarui contract semnat. V-am pregatit mai jos 3 pachete foto botez create pentru satisfacerea nevoilor tuturor. Pachetul foto Mini-Botez este special creat pentru cei care doresc prezenta fotografului de botez doar pe durata slujbei religioase. Pachetul foto Botez si Pachetul foto Botez Complet au fost create pentru a oferi celor care doresc prezenta pe durata intregului eveniment, pana dupa taierea tortului - calitatea fotografiilor realizate este acceasi.

Call Now ButtonVerifica disponibilitate