fbpx

Fotograf botez

Fotograf botez

Fotograf botez Bucuresti si zonele invecinate. Foto botez Bucuresti? Vezi ofertele!

De ce sa apelez la un fotograf botez profesionist?

Pentru ca stim ca botezul este un eveniment important si organizarea acestuia se dovedeste deseori dificila, va luam o grija de pe umeri.

Experienta unui fotograf de botez este mult mai importanta decat aparatura pe care acesta o foloseste. Un fotograf botez Bucuresti cunoaste momentele importante ale evenimentului. In decursul anilor am participat la slujbe religioase oficiate atat in biserici Ortodoxe, cat si in biserici Catolice. Am inceput sa oferim servicii de fotograf de botez in 2007 – am realizat fotografii de botez la sute de evenimente.

Cum gasesc un pachet fotograf botez Bucuresti pentru evenimentul meu?

Acesta este primul eveniment din viata bebelusului si trebuie sa fie perfect! Alegerea unui pachet de fotograf de botez poate fi totusi o decizie destul de dificila. De aceea echipa artisticfoto vine in ajutorul dumneavoastra prin pachete special gandite pentru orice tip de botez – fie el restrans, sau cu un numar mai mare de invitati.

Daca toata lumea are un smartphone performant si poate sa faca poze, iti sugeram totusi sa apelezi la serviciile de fotograf botez pentru realizarea unor fotografii profesioniste. Experienta de fotograf botez ne ajuta sa surprindem toate momentele importante ale evenimentului. Am creat astfel, pentru a va veni in ajutor, pachete de fotograf de botez special gandite pentru a satisface nevoile tuturor. Vezi pret fotograf botez!

Ce ofera serviciul de poze botez Bucuresti?

Credem ca cel mai important lucru pe care un fotograf botez Bucuresti ar trebui sa-l ofere este siguranta realizarii unor materiale reusite. Aparatura folosita ne ofera posibilitatea de a captura fotografii de inalta rezolutie. Livrarea unor materiale de calitate trebuie sa stea mereu la baza oricarui contract semnat. V-am pregatit mai jos 3 pachete, prin care poti afla pret fotograf botez, create pentru satisfacerea nevoilor tuturor. Pachetul foto Mini-Botez este special creat pentru cei care doresc prezenta fotografului de botez doar pe durata slujbei religioase. Pachetul foto Botez si Pachetul foto Botez Complet au fost create pentru a oferi celor care doresc prezenta pe durata intregului eveniment, pana dupa taierea tortului – calitatea fotografiilor realizate este acceasi.

Ma intereseaza sa aflu pret fotograf botez

Daca v-ati gandit sa realizati un botez de familie, avem pachetul de poze botez potrivit pentru dumneavoastra. Pentru ca botezul este primul eveniment important din viata nou-nascutului, pachetul de fotografii „Mini-botez” este potrivit pentru evenimentul dumneavoastra. Pretul pachetului de fotografii botez “Mini-Botez” este de 400 lei si include prezenta unui fotograf botez Bucuresti tip de 2 ore, atat la pregatirile de acasa, cat si la slujba religioasa. Astfel ii puteti oferi bebelusului dumneavoastra cele mai frumoase amintiri.

Pentru cei care isi doresc un pachet mai cuprinzator am creat alte 2 pachete fotografii botez – „Botez” si „Botez Complet”Preturile acestor doua pachete incepe de la 1200 lei si cuprind prezenta unui fotograf botez pe intreaga durata a evenimentului. Pe langa acest aspect, cele 2 pachete includ deasemenea o sedinta foto si realizarea unor albume foto personalizate.

Pachet fotografii „Mini-botez”

600lei

 • pachetul include prezenta fotografului la biserica;
 • prezenta fotografului maxim 1 ora;
 • realizarea a 150 – 200 fotografii;
 • editarea si retusarea profesionala a tuturor fotografiilor;
 • predarea in format digital online sau pe suport fizic(DVD/USB stick) in max 10 zile lucratoare.

Pachet fotografii „Botez”

1250lei

 • prezenta fotografului la pregatirile de acasa, slujba religioasa si 2 ore la restaurant;
 • realizarea a 250 – 350 fotografii;
 • mini-sedinta foto intre biserica si restaurant cu parintii si nasii;
 • editarea si retusarea profesionala a tuturor fotografiilor;
 • predarea in format digital online sau pe suport fizic(DVD/USB stick) in max 10 zile lucratoare.

Pachet fotografii „Botez Complet”

2250lei

 • prezenta fotografului pe intreaga durata a evenimentului, pana dupa taierea tortului;
 • realizarea a 450 – 700 fotografii;
 • mini-sedinta foto intre biserica si restaurant cu parintii si nasii;
 • editarea si retusarea profesionala a tuturor fotografiilor;
 • predarea in format digital online sau pe suport fizic(DVD/USB stick) in max 10 zile lucratoare.


  Call Now Button
  Call Now Button