Fotograf botez Bucuresti. Pret poze botezuri

Fotograf botez Bucuresti. Pret poze botez biserica

Stim ca acum toata lumea are un aparat foto performant, dar iti sugeram totusi sa apelezi la un fotograf de botez profesionist totusi. Experienta de fotograf de botez ne ajuta sa surprindem toate momentele importante ale evenimentului. Mai jos am creat 3 pachete foto botez special gandite pentru a satisface nevoile tuturor.

De ce sa apelez la un fotograf de botez?

In zilele noastre cand mai toata lumea dispune de aparate foto DSLR sau smartphone-uri cu camere foto performante, ne punem intrebarea daca mai merita sa apelam la un fotograf de botez. Ei bine, noi suntem de parere ca ar fi indicat sa apelati la serviciile unui fotograf de botez experimentat. Va sugeram acest lucru, pentru ca noi credem ca cel mai important factor in realizarea unor fotografii de botez reusite nu depinde doar de echipament, ci in special de experienta fotografului de botez.

Cum se diferentiaza un fotograf de botez?

Asa cum mentionam in paragraful anterior, experienta fotografului de botez este mult mai importanta decat aparatura pe care acesta o foloseste. Un fotograf de botez experimentat cunoaste momentele importante ale evenimentului. In decursul anilor am participat la slujbe religioase oficiate atat in biserici Ortodoxe, cat si in biserici Catolice. Am inceput sa oferim servicii foto-video pentru botezuri in 2007 - am realizat fotografii de botez la sute de evenimente. Chiar si asa, fiecare botez ne bucura la fel de mult.

Ce ofera un fotograf de botezuri?

Credem ca cel mai important lucru pe care un fotograf de botez ar trebui sa-l ofere este siguranta realizarii unor fotografii reusite. Livrarea unor materiale de calitate trebuie sa stea mereu la baza oricarui contract semnat. V-am pregatit mai jos 3 pachete foto botez create pentru satisfacerea nevoilor tuturor. Pachetul foto Mini-Botez este special creat pentru cei care doresc prezenta fotografului de botez doar pe durata slujbei religioase. Pachetul foto Botez si Pachetul foto Botez Complet au fost create pentru a oferi celor care doresc prezenta pe durata intregului eveniment, pana dupa taierea tortului - calitatea fotografiilor realizate este acceasi.

Preturi si pachete fotografii pentru botez

10% reducere pentru un pachet complet foto-video botez!

Ne puteti contacta la 0760.36.77.77 sau online, prin formularul de contact!

Vedeti si pachetele de filmare HD pentru botez

La artisticfoto.ro pachet foto + pachet filmare HD = 10% reducere din pretul final!

Poze botez catolic - Raisa Maria

Fotograf botez Bucuresti - Alexandru

« 1 de 2 »

Vreau echipa artisticfoto.ro la botezul bebelusului meu!

Nume Prenume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu)

Telefon

Data evenimentului

Alte detalii

... sau o puteti face telefonic - 0760.36.77.77