Cat costa o sedinta foto? Afla pret sedinta foto

Cat costa o sedinta foto? A venit primavara, deci ne pregatim de distractie. Una dintre activitatile noastre preferate sunt sedintele foto in aer liber. Oricat de impresionanta ar fi fotografia de studio, suntem de parere ca daca nu pozezi pentru vreo coperta de revista. Atunci cel mai bun cadru pentru realizarea unei sedinte foto profesionale, ramane totusi cadrul natural.

Cat costa o sedinta foto?

Daca nu ati mai realizat o sedinta foto profesionala, individuala sau de cuplu, va intrebati cat costa o sedinta foto?
Costul unei sedinte foto profesionale difera in functie de specificul. Sunteti interesat de o sedinta foto profesionala individuala, sau o sedinta foto de cuplu / familie?

Cat costa o sedinta foto profesionala (individuala)?

Pret sedinta foto profesionala de la 150 lei pentru sedinta foto „Light Session”. Locatia sedintei foto, precum si intervalul orar vor fi decise de coumn acord.
Costul unei sedinte foto difera in functie de durata acesteia, precum si de numarul de fotografii incluse in pachet si numarul de locatii in care se va fotografia.

Cat costa o sedinta foto cuplu?

Pret sedinta foto de cuplu  de la 200 lei pentru sedinta foto „Mini-Family Session”Pretul sedintelor foto de cuplu poate ajunge pana la 350 lei. Costul unei sedinte foto difera in functie de durata acesteia, precum si de numarul de fotografii incluse in pachet si numarul de locatii in care se va fotografia.