Cat costa o sedinta foto de Craciun

pret sedinta foto Craciun, sedinte foto craciun

Te-ai intrebat oare cat costa o sedinta foto de Craciun? Vacantele de iarna sunt atat de ocupate pentru noi, fotografii. Toata lumea cauta fotografiile perfecte si este cam dificil sa gasesti idei noi in fiecare an, dar am reusit. Lasa-ma sa-ti spun ceva din experienta mea – familia ta ar trebui sa aiba cel putin o fotografie de familie de Craciun. Este momentul in care apreciem viata, dragostea si familia. Un moment magic, cand toata lumea se aduna in jurul pomului de Craciun si isi impartaseste dragostea. In aceste momente dificile, am invatat ca sanatatea, dragostea si familia sunt tot ce avem nevoie pentru a fi fericiti. Deci, asigura-te ca daruiesti cele mai minunate amintiri pentru celor dragi tie.

Studio poze Craciun

Sedinta foto de Craciun inseamna in primul rand veselie, sarbatoare si binecuvantare. Fericirea trebuie sa dainuie peste aceasta frumoasa perioada a anului.
Craciunul este perioada noastra preferata din an, mai ales ca ajungem sa vedem atat de multe familii pentru sesiunea lor anuala de portret. Fotografia profesionala este intotdeauna un cadou minunat, deoarece o imagine frumoasa ne aminteste de clipe si de oameni pe care ii iubim. Bunicile ar prefera mai degraba poze cu nepotii, decat saruri de baie sau o noua pereche de sosete. Te vom intampina cu trei decoruri speciale. Va incurajez sa aduceti si un ursulet de plus preferat si / sau o carte de Craciun pe care sa o incorporam in sedinta foto de Craciun. Imbracati-va in culorile Craciunului: auriu, crem, denim, rosu sau verde pentru a completa decorul de poveste!

cat ccosta sedinta foto craciun, poze profesionale craciun
cat costa sedinta foto craciun, poze profesionale craciun

Cat costa o sedinta foto de Craciun?

Pret sedinta de foto Craciun familie si cuplu

Poze Craciun familie, sedinta foto craciun familie
Poze Craciun familie, sedinta foto craciun familie

Cand ma gandesc la Craciun, ma gandesc la dragoste, familie, fericire si… acasa. in studioul nostru, veti gasi toate acestea. Aceasta sedinta foto de familie de Craciun este speciala pentru mine. Familiile isi planifica deja sedintele foto de Craciun. Am vrut sa fac ceva special pentru sarbatorile din acest an. Ca fotograf de familie, am ales 3 decoruri minunate prin care sedintele foto de Craciun pentru familie sa ofere tuturor magia sarbatorilor de iarna.

Pretul pentru sedintele foto de Craciun pentru familie si cupluri este de 350 550 lei. Poti gasi mai multe detalii pe pagina dedicata sedintelor foto de Craciun.Pret sedinta foto Craciun copii

Pret sedinta foto craciun copii
Pret sedinta foto craciun copii

Ce este mai frumos decat sa aduci impreuna dragostea dintre doua persoane si magia Craciunului? in studioul nostru, ne place sa aducem magia sarbatorilor. Aceasta sedinta foto de cuplu de Craciun este speciala.

Pretul pentru sedintele foto de Craciun pentru copii si parinti este de 200 400 lei. Poti gasi mai multe detalii pe pagina dedicata sedintelor foto de Craciun.