Fotografie de produs pret Bucuresti

Fotografie de produs Bucuresti

Fotografie de produs Bucuresti. Oferta fotografie produs pret. Servicii de fotografiere produse mici si voluminoase in Bucuresti si in zonele limitrofe. Oferim un pret fotografie de produs foarte bun. Dispunem de echipament foto de studio profesional, astfel incat putem asigura o calitate superioara a fotografiilor de produs livrate.

Pentru comenzile ce implica un numar mare de produse de fotografiat, ori produse voluminoase, dispunem de echipament foto mobil, facand facila deplasarea la sediul firmei dumneavoastra, feedback-ul fiind mai prompt, timpul de realizare a fotografiei de produs fiind mai scurt.

Fotografiile de produs sunt redate in timp real pe monitor, ceea ce va ofera posibilitatea de a vedea imediat rezultatul obtinut.


Ce trebuie sa sti despre fotografia de produs?

La artisticfoto.ro, fotografia de produs reprezinta un cumul de procese necesare pentru a livra imagini finale de inalta calitate. Pe langa fotografierea efectiva a produselor, se aplica tehnici de post-procesare si editare a imaginilor, totul pentru a ne asigura de satisfactia clientilor nostri.

Fotografie de produs Bucuresti

Acceptam atat produse mici cat si produse voluminoase.  Realizarea fotografiei de produs in zona Brancoveanu, sector 4, unde se afla situat studioul nostru. Daca comanda implica fotografierea a unui numar mare de produse, sau aceastea sunt voluminoase si greu de transportat, realizarea fotografiilor de produs se poate efectua la sediul dumneavoastra. Dispunem de un studio foto mobil, ceea ce faciliteaza transportul acestuia in locatia dumneavoastra. Ti-am pregatit si un ghid pentru fotografia de produs.

Indiferent de numarul de produse, nu garantam realizarea fotografiilor pe loc. In cele mai multe cazuri este nevoie de predarea produselor printr-un proces verbal de predare-primire si realizarea imaginilor ulterior.

Cat timp dureaza realizarea unei sedinte de fotografie de produs?

Stim cat de important este timpul tau, astfel incat depunem eforturi constant pentru a micsora durata medie de livrare imaginilor realizate. Durata medie de livrare a imaginilor realizate este de aproximativ 3 zile lucratoare pentru o medie de 100 de produse. Exista totusi si produse ce necesita mai multa atentie (exemplu: bijuterii si obiecte nichelate) pentru care acest termen se poate modifica usor.


 

Fotografie de produs pret. Cat costa?

Oferim un pret fotografie de produs foarte bun. Acesta incepe de la 9 lei/imagine si poate ajunge pana la 20 lei/imagine in functie de mai multi factori.

De ce tinem cont la calcularea pretului pentru fotografia de produs?

  • – daca fotografierea produselor se realizeaza la sediul dumneavoastra, sau la sediul nostru;
  • – de numarul de produse pe care le aveti de fotografiat – cu cat aveti mai multe produse cu atat pretul/produs scade;
  • – de numarul de imagini (unghiuri)/produs dorit de dumneavoastra;
  • – urgenta cu care aveti nevoie de imaginile finale ale produselor

Pentru o oferta de pret pentru serviciul de fotografie de produs, va asteptam cu mare interes cererea dumneavoastra de oferta prin e-mail la [email protected], sau ne puteti contacta direct la telefon 0760.36.77.77.

*Pretul fotografiilor de produs pot sa difere in funtie de numarul de produse de fotografiat si masa fizica a acestora.


Fotografie de produs culinara

Fotografie de produs fashion

Fotografii de produs – produse cosmetice

Fotografii de produs – produse electrice

Fotografie de produs Bucuresti

 

WeCreativez WhatsApp Support
Echipa noastra iti ofera toate detaliile de care ai nevoie. Scrie-ne direct pe WhatsApp!
👋 Buna, spune-mi cu ce detalii te pot ajuta.