Vrei sa fi model? Ei bine daca esti pasionata de fashion si posing, si iti spui in fiecare zi „Vreau sa fiu model” atunci e posibil sa ne ajutam reciproc.

Fotografie de produs fashion

Artisticfoto.ro activeaza de mai bine de 5 ani in domeniul fotografiei de produs. In ultima perioada observam un trend ce duce spre migrarea magazinelor fizice catre magazine online. Astfel, primim din ce in ce mai des cereri de oferta care pe langa fotografia de produs fashion standard, pe manechin de plastic, se doreste si folosirea unui model pentru a pune in evidenta si mai bine produsele.

Nu trebuie să fii înaltă și subțire pentru a deveni un model. Există multe tipuri de îmbrăcăminte și accesorii care au nevoie de oameni cu tot felul de look-uri și forme. Modelingul nu se referă doar la prezentări de modă, ci este nevoie de modele și pentru realizarea de cataloage, reclame și evenimente de tot felul. Deci, atunci când te întrebi cum să devii model, cea mai bună opțiune este să cauți diverse informații online. În primul rând, ar trebui să verifici ce fel de imagine ți se potrivește cel mai bine stilului de viață personal.

Cautam atat modele feminine, cat si modele masculine in vederea crearii unei baze de date pentru toate colaborarile noastre viitoare in care ni se cer fotomodele. Nu este nevoie de o anumita pregatire profesionala. Nu se cer cursuri de modeling. Nu se percep nici un fel de taxe de interviu sau pregatire.

Vreau sa fiu model – ce trebuie sa fac?

Daca vrei sa devi model si sa ne ajuti in realizarea de fotografii de produs trebuie sa ne oferim urmatoarele:

 • seriozitatea ta;
 • tot concursul tau pentru realizarea unor cadre cat mai expresive;
 • experimenteaza;

Completeaza formularul de mai jos si inscrie-te gratuit in baza noastra de date. In functie de criteriile clientilor nostri te vom contacta pentru proiectele noastre.

  Inscriere in baza de date de modele

  Cateva detalii despre tine

  WeCreativez WhatsApp Support
  Echipa noastra iti ofera toate detaliile de care ai nevoie. Scrie-ne direct pe WhatsApp!
  👋 Buna, spune-mi cu ce detalii te pot ajuta.