Sfaturi fotografie incepatori: Idei pentru poze reusite

Sfaturi fotografie incepatori: Idei pentru poze reusite. Luminarea subiectului este cea mai importantă parte a fotografiei pe care noii fotografi trebuie să o stăpânească. Mulți fotografi afirmă că sunt fotografi care se folosesc doar de lumină naturală, dar sunt încă multe de studiat când vine vorba de lumină naturală. Mai jos sunt câteva sfaturi și sugestii care să te ajute să obții acea fotografie perfectă.

Cele mai bune momente ale zilei pentru sedinte foto în aer liber:

Nu vă pot oferi o oră specifică pentru a începe, deoarece ora corectă va continua să se schimbe pe parcursul anului. Imediat după răsărit, este unul dintre cele mai bune momente pentru a începe să filmați afară. În acest timp nu există umbre aspre pe subiectul tău. Ca fotograf începător, soarele ar trebui să stea în spatele tău. Cu subiectul orientat spre lumina soarelui, acesta va reduce la minimum umbrele. Dacă planificați cu câteva luni în avans, asigurați-vă că priviți un calendar de răsărit / apus pentru zona locală, pentru a programa cel mai bun timp pentru tine și clientul tău.

Ora de seară oferă o strălucire uimitoare imaginilor tale cu lumină ambientală și, de asemenea, ajută la reducerea umbrelor. Cel mai bun mod de a ilumina subiectul este de a-l orienta cu fața spre soare.

De ce să nu fotografiați în timpul zilei

Dacă vreți să realizați o ședință foto profesională în mijlocul zilei, soarele va fi chiar deasupra subiectului și va provoca umbre pe fața subiecților. Umbrele pot proveni din păr și din trăsăturile faciale. Umbrele vor distrage atenția de la trăsăturile frumoase ale subiectului din fotografie.

Este necesar un bliț pentru realizarea unei sedinte foto in aer liber?

Când subiectul tău este orientat spre soare, în mod normal nu ai nevoie de flash. Dacă totuși încercați să obțineți o fotografie în care soarele este în spatele subiectului, precum un răsărit sau un apus desoare, este indicat să iluminezi subiectul cu o sursă de lumină, precum un bliț.

WeCreativez WhatsApp Support
Echipa noastra iti ofera toate detaliile de care ai nevoie. Scrie-ne direct pe WhatsApp!
👋 Buna, spune-mi cu ce detalii te pot ajuta.