Sedinte foto copii, fotografii copii

Sunt frumosi, plini de viata si sinceri… deci sunt de fotografiat! Studioul foto artisticfoto.ro va pune la ofera servicii fotografice de calitate. Ce poate fi mai frumos decat sa-ti vezi copilul fericit, zambind si simtindu-se bine.
Locatiile de fotografiere pentru sedinta foto pentru copii se vor decide de comun acord, sau vi le putem sugera noi… asta daca sunteti in pana de idei.

Sedinta foto in aer liber pentru copii

Sedinta foto pentru copii poate fi realizata atat in studio, cat si outdoor, afara in aer liber, in functie de varsta copilului.


Preturi sedinte foto

Pret sedinta foto copii. Pachete fotografii profesionale in aer liber
Idei cadouri - voucher foto cadou

Idei cadouri – sedinta foto profesionala. voucher cadou sedinta foto


Pentru ca practicam un pret sub media pietei ne place sa credem ca pretul unei sedinte foto pentru copii realizata de noi nu este nici pe departe unul scump.
Un pret mic al sedintei foto nu inseamna implicit si o calitate precara. Din contra, ne madrim cu pretul decent si calitatea fotografiilor realizate.

Pretul unei sedinte foto pentru copii este cuprins intre 150 si 250 de lei, in functie de locatie, durata si cererea de alte servicii(fotografii printate, realizarea de albume foto tip carte, etc.).