fbpx

Sedinta foto profesionala Bucuresti

Ce inseamna sedinta foto profesionala?

Sedinta foto profesionala inseamna in primul rand distractie, voie buna, fotografii profesionale si de calitate. Sedinta foto profesionala in care se vor realiza poze profesionale se desfasoara atat indoor, in studio cat si outdoor, in aer liber. Locatiile de fotografiere pentru sesiunea foto profesionala se vor decide de comun acord, sau vi le putem sugera noi… asta daca sunteti in pana de idei. Pe decursul sedintei foto outdoor, se vor realiza fotografii artistice pline de dinamism si unicitate. La finalul sedintei foto profesionale, puteti opta pentru o foto carte, un album foto tip carte realizat pe hartie foto Kodak, de o calitate exceptionala, ce sa cuprinda cele mai artistice fotografii. Pachetele de fotografie profesionala, fotografie studio, se pot achizitiona pentru fotografierea individuala, pentru sedintele de cuplu va rugam sa intrati pe pagina special creata pentru fotografia de cuplu.

Impresiile clientilor nostri

 • Am reusit sa ne facem timp si curaj pentru sedinta foto chiar in seara zilei in care voucherul primit cadou expira. Cu cateva zile inainte am vorbit la telefon cu Gabriel care a fost foarte amabil si deschis si ne-a propus cateva variante de locatii. Am convenit sa ne vedem in Cismigiu. Gabriel a stiut cum sa ne aduca rapid in atmosfera de sedinta foto iar pozele au iesit extraordinar, desi stiind ca e un parc frumos dar aglomerat am avut ceva emotii ca vom gasi locuri in care sa putem aparea in ele doar noi. Per total a fost o experienta foarte placuta si cu siguranta o vom repeta si in viitor. Felicitari pentru profesionalism!

  thumb Razvan Lucaci
  8/14/2018
 • 5 star review  Buna Gabriel, multumim pentru sedinta foto, ne-ai ajutat sa fixam cateva momente de aur in memoria copiilor nostri, a fost o experienta placuta, iar fotografiile sunt superbe! Multumim si revenim la anul!

  thumb Adina Badea
  10/28/2017
 • 5 star review  Suntem foarte mulțumiți de calitatea si claritatea pozelor ! Recomand

  thumb Dragoi Vali
  9/22/2017
 • 5 star review  Multumim pentru frumoasele amintiri pe care le ati surprins prin lentila aparatului.Calitate exceptionala , redare fidela a detaliilor, simplitate si emotie sunt atributele ce caracterizeaza aceste fotografii!multumim inca odata!

  thumb Cristina Si Alexandru Nastase
  9/02/2017
 • 5 star review  Sunt extrem de mulțumită de calitatea excelentă a fotografiilor realizate de către D-l fotograf Gabriel pentru Botezul fiului meu. Spontaneitate și dăruire cum rar întâlnim la un fotograf. Bravo !

  thumb Costina Cornelia Burlacu
  7/29/2017
 • 5 star review  Va multumim frumos pentru fotografiile realizate si pentru filmare, sunt superbe!!! Recomand Artisticfoto!!!

  thumb Rebeca Elena
  4/26/2017
 • 5 star review  Multumesc foarte mult pentru pozele realizate si colaborarea avuta! recomand cu caldura!

  thumb Mirela Petruta Glavan
  4/17/2017
 • 5 star review  Mulțumim!

  thumb Georgeta Ciucioi
  3/13/2017

Pret sedinta foto

Pachete fotografii profesionale in aer liber


Make-up profesional pentru sedintele foto


Make-up sedinte foto profesionale

Make-up sedinte foto profesionale


Make-up sedinte foto profesionale

Make-up sedinte foto profesionale


Make-up sedinte foto profesionale

Make-up sedinte foto profesionale


Make-up sedinte foto profesionale

Make-up sedinte foto profesionale


Singurul site ce garanteaza retusarea profesionala a tuturor fotografiilor!


Idei cadouri - voucher foto cadou

Pentru ca practicam un pret sub media pietei ne place sa credem ca pretul unei sedinte foto pentru copii realizata de noi nu este nici pe departe unul scump.
Un pret mic al sedintei foto nu inseamna implicit si o calitate precara. Din contra, ne madrim cu pretul decent si calitatea fotografiilor realizate.

Pretul unei sedinte foto pentru copii este cuprins intre 150 si 250 de lei, in functie de locatie, durata si cererea de alte servicii(fotografii printate, realizarea de albume foto tip carte, etc.).


Portofoliu sedinte foto profesionale Bucuresti

Sedinta foto profesioanala Cismigiu

Sedinta foto barbat Bucuresti, Centrul Vechi

Sedinte foto profesionala in aer liber

Sedinta foto profesionala Cismigiu

Fotografii profesionale pentru barbati in aer liber

Sedinta foto centerul vechi (Bucuresti)

« 2 de 2 »

Sedinta foto profesionala Bucuresti (Parcul Cismigiu)

Sedinta foto profesionala Cismigiu

Sedinta foto outdoor Bucuresti

Sedinta foto in aer liber (Parcul Moghioros)