Pret sedinte foto Bucuresti

Sedinte foto Bucuresti – preturi si pachete sedinte foto

Ti-am pregatit mai jos 3 categorii de sedinte foto. Prin pachetele de sedinte foto vrem sa aratam ca toti suntem frumosi in felul nostru. Avem nevoie de momente de relaxare, in care sa ne distram si sa ne simtim bine. Fie ca vrei sa realizezi cateva fotografii profesionale invidiuale, alaturi de cineva drag, sau cu ocazia unui eveniment special, te asteptam sa ne contactezi si sa ne povestesti ce fotografii ti-ar placea sa realizezi alaturi de echipa artisticfoto.
Ca vei ajungi pe coperta revistelor nu iti putem promite, insa iti promitem ca te vei distra si te vei simti bine. Iar la sfarsitul sedintei foto, vei primi un set de fotografii profesionale de calitate.

Sedinte foto Bucuresti – voucher cadou sedinta foto profesionala

Sedinta foto, sedinte foto Bucuresti, sedinta foto profesionala. Idei cadouri - voucher foto cadou

Singurul site ce garanteaza retusarea profesionala a tuturor fotografiilor!

Sedinta foto gravide outdoor

Realizam sedinte foto maternitate in Bucuresti. Pentru restul localitatilor se percepe taxa de transport. Locatiile pentru sedinta foto outdoor se decid de comun acord.
In functie de cerintele dumneavoastra, de numarul de locatii pentru sedinta foto gravide si numarul de cadre realizate, pretul poate diferi.

Vezi pachete si preturi

 

Sedinta foto profesionala. Sedinta foto in natura

Sedinte foto profesionale dedicate oricarei persoane care doreste sa realizeze cateva fotografii profesionale cat si celor ce au o tematica anume (book, portofoliu, CV, etc.).
In sedinta foto profesionala se realizeaza de obicei fotografii in cadre naturale, parcuri, cladiri, locuri in care persoana fotografiata sa se simta in largul sau.

Vezi pachete si preturi

 

Sedinta foto gravidute

Pe langa sedinte foto profesionale individuale si de cuplu, artisticfoto.ro va ofera pachete pentru realizarea de tip sedinta foto gravida. O sedinta foto din perioada sarcinii nu ar trebui sa lipseasca din albumul unei familii. Astfel, pentru a afla mai multe detalii despre realizarea uneisedinte foto pentru gravidute v-am pregatit o pagina dedicata, unde veti gasi pachete si preturi pentru sedinta foto gravida.

Vezi pachete si preturi

WeCreativez WhatsApp Support
Echipa noastra iti ofera toate detaliile de care ai nevoie. Scrie-ne direct pe WhatsApp!
👋 Buna, spune-mi cu ce detalii te pot ajuta.