Fotograf nunta pret si pachete

Fotograf nunta Bucuresti. Pachete si preturi 2021

Mereu o placere sa va fim alaturi!

Ne puteti contacta la 0760.36.77.77 sau online, prin formularul de contact!

In sfarsit un fotograf de nunta pe placul tau!

Toate pachetele de fotografii pentru nunta contin un DVD cu toate imaginile realizate in timpul evenimentului. Acestea se livreaza in format digital la maxima rezolutie. Veti primi minunatele fotografii nunta pe care le veti putea printa oriunde si veti putea face nenumarate copii ale DVD-ului, pentru a le imparti celor dragi. Veti putea deasemenea sa postati imaginile pe Facebook sau sa le trimiteti prin e-mail prietenilor.

Fotograf de nunta - poze nunti

Alegerea fotografului de nunta nu este atât de diferita fata de decizia pentru rochia de mireasa si inel de nunta. Fiecare serviciu de poze nunti este individual masurat si adaptat pentru a se potrivi cerintelor si necesitatilor tale.

Aveti mai jos portofoliul de poze nunta realizat de echipa noastra prin care va puteti asigura de calitatea fotografiilor realizate la nunti de catre noi.

Va rugam sa ne contactati in mod direct pentru a discuta si a planifica toate detaliile referitoare la pozele pentru nunta. Pentru ultimele fotografii nunti - de la pregatirile miresei pana la dansul mirilor - va rugam sa vizionati portofoliul nostru de poze nunti.

Pret servicii foto nunta

10% reducere pentru un pachet complet foto-video!

Ne puteti contacta la 0760.36.77.77 sau online, prin formularul de contact!

Pretuieste-ti momentele magice ale nuntii alegand serviciul de fotograf nunta Bucuresti artisticfoto.ro

Fotografia de nunta este o categorie de fotografie extrem de dificila si provocatoare. Mii de oameni se casatoresc in fiecare an. Astfel realizarea unor fotografii profesionale de nunta unice și diferite de restul, este într-adevăr o provocare pentru orice fotograf de nunta profesionist.

Probabil vă întrebați cum de serviciul de fotografie de nunta oferit de artisticfoto.ro face fotografierea nunții atât de specială?

Ca fotograf de nunta in Bucuresti trebuie sa te straduiesti la fiecare eveniment sa oferi clientilor tai ceva ce nu au mai vazut pana acum, ceva extraordinar si grandios. Pentru a realiza acest lucru, acordam o atenție deosebită imortalizarii momentelor intr-un mod cât mai real posibil.
Fotografiile de nunta arata extraordinar atunci cand sunt exprimate expresii si momente reale in loc de pozitii coregrafice si monotone. De aceea, pe parcursul evenimentului, fotograful de nunta va opta pentru un stil foto jurnalistic, ceea ce implica multa miscare, dar in acelasi timp, suficienta discretie pentru a nu deranja in niciun fel desfarsurarea evenimentului.

Vedeti si pachetele de filmare HD pentru nunta

Fotografii cununie civila Ioana & Lucian

« 1 de 2 »

Portofoliu poze nunti Bucuresti

Fotografii nunta Bucuresti - M&M

« 1 de 3 »

La artisticfoto.ro fotograf nunta + videograf nunta = 10% reducere din pretul final!

  Vreau echipa artisticfoto.ro la nunta noastra!

  Nume Prenume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon

  Data evenimentului

  Alte detalii

  ... sau o puteti face telefonic - 0760.36.77.77


  Avem deasemenea posibilitatea de a oferi clientilor nostrii numeroase dimensiuni pentru printarea de fotografiilor de nunta pe hartie foto mata sau lucioasa. Pentru cei mai pretentiosi avem posiblitatea de a realiza albume foto de lux pentru nunta. Voi sunteti cei care vor alege fotografiile ce vor alcatui frumosul album foto. Odata ce fotografiile selectate au ajuns la noi, mai este doar un mic pas pana la realizarea albumului foto de nunta. Acesta va fi gata in maxim 10 zile lucratoare. Nu in ultimul rand putem realiza tablouri pe canvas, personalizate, cu cele mai frumoase momente ale nuntii voastre.

  Fotograf nunta in Bucuresti si in tara. Cel mai mic pret pentru fotografii de nunta. Fotografii profesionale pentru nunti. Foto nunti in Bucuresti si Romania.

  WeCreativez WhatsApp Support
  Echipa noastra iti ofera toate detaliile de care ai nevoie. Scrie-ne direct pe WhatsApp!
  👋 Buna, spune-mi cu ce detalii te pot ajuta.