Fotograf evenimente corporate

Fotografii evenimente corporate

Ce este un fotograf evenimente corporate? Oferim o gama diversa de servicii foto video, inclusiv serviciul de fotografiere profesionala a evenimentelor de tip corporate. Prin acest serviciu venim in intampinarea celor care doresc imortalizarea celor mai importante momente din timpul evenimentelor gazduite. Avem deja o vasta experienta cu fotografia corporate, astfel ca suntem gata sa ne oferim priceperea la evenimente de tipul:

 • conferinte
 • workshop-uri
 • prezentari de produs/servicii

Pret fotografii evenimente corporate

Experienta ne-a invatat ca fiecare eveniment difera fata de cel anterior. De aceea, nu exista un pret fix, insa in medie, pretul practicat este de 35 €/ora. Dispunem de echipament foto profesional, astfel incat putem asigura o calitate superioara a fotografiilor livrate.

Pentru evenimentele ce implica un numar mare de ore de fotografiat, ori locatii speciale, pretul poate diferi.

Toate fotografiile de la evenimentul corporate vor fi post-procesate. In felul acesta ne asiguram ca materialele finale, livrate catre dumneavoastra vor fi de cea mai buna calitate.

Ce trebuie sa sti despre fotografia de produs?

La artisticfoto.ro, fotografia de produs reprezinta un cumul de procese necesare pentru a livra imagini finale de inalta calitate. Pe langa fotografierea efectiva a produselor, se aplica tehnici de post-procesare si editare a imaginilor, totul pentru a ne asigura de satisfactia clientilor nostri.

Fotografii de produs Bucuresti

Acceptam atat produse mici cat si produse voluminoase.  Realizarea fotografiei de produs are de obicei loc la sediul nostru situat in zona Calea Mosilor. Daca comanda implica fotografierea a unui numar mare de produse, sau aceastea sunt voluminoase si greu de transportat, realizarea fotografiilor de produs se poate efectua la sediul dumneavoastra. Dispunem de un studio foto mobil, ceea ce faciliteaza transportul acestuia in locatia dumneavoastra. Ti-am pregatit si un ghid pentru fotografia de produs.

Indiferent de numarul de produse, nu garantam realizarea fotografiilor pe loc. In cele mai multe cazuri este nevoie de predarea produselor printr-un proces verbal de predare-primire si realizarea imaginilor ulterior.

Cat timp dureaza realizarea unei sedinte de fotografie de produs?

Durata medie de livrare a produselor fotografiate alaturi de imaginile realizate se ridica la 3 zile lucratoare pentru o medie de 20 de produse. Exista totusi si produse ce necesita mai multa atentie (exemplu: bijuterii si obiecte nichelate) pentru care acest termen se poate modifica usor.


 

Pret fotografie de produs

Oferim un pret fotografie de produs foarte bun. Acesta incepe de la 9 lei/produs si poate ajunge pana la 30 lei/produs in functie de mai multi factori.

De ce tinem cont la calcularea pretului pentru fotografia de produs?

 • daca fotografierea produselor se realizeaza la sediul dumneavoastra, sau la sediul nostru;
 • de numarul de produse pe care le aveti de fotografiat – cu cat aveti mai multe produse cu atat pretul/produs scade;
 • de numarul de imagini (unghiuri)/produs dorit de dumneavoastra;
 • urgenta cu care aveti nevoie de imaginile finale ale produselor

Pentru o oferta de pret pentru serviciul de fotografie de produs, va asteptam cu mare interes cererea dumneavoastra de oferta prin e-mail la [email protected], sau ne puteti contacta direct la telefon 0760.36.77.77.

*Pretul fotografiilor de produs pot sa difere in funtie de numarul de produse de fotografiat si masa fizica a acestora.  Cerere oferta!

  Nume Prenume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon

  Detalii proiect


  ... sau o puteti face telefonic - 0760.36.77.77


  WeCreativez WhatsApp Support
  Echipa noastra iti ofera toate detaliile de care ai nevoie. Scrie-ne direct pe WhatsApp!
  👋 Buna, spune-mi cu ce detalii te pot ajuta.