Sedinte foto profesionale. Pret sedinte foto

Sedinta foto, sedinte foto Bucuresti, sedinta foto profesionala. Idei cadouri - voucher foto cadou

Idei cadouri – sedinta foto profesionala. voucher cadou sedinta foto

Singurul site ce garanteaza retusarea profesionala a tuturor fotografiilor!

Sedinte foto copii outdoor

Realizam sedinte foto copii in Bucuresti. Pentru restul localitatilor se percepe taxa de transport. Locatiile pentru sedinta foto outdoor se decid de comun acord.
In functie de cerintele dumneavoastra, de numarul de locatii pentru sedinta foto copii si numarul de cadre realizate, pretul poate diferi.

Vezi pachete si preturi

Sedinta foto profesionala. Sedinte foto in natura

Sedinta foto profesionala este dedicata oricarei persoane ce doreste sa realizeze cateva fotografii profesionale cat si celor ce au o tematica anume (book, portofoliu, CV, etc.).
In sedinta foto profesionala se realizeaza de obicei fotografii in cadre naturale, parcuri, cladiri, locuri in care persoana fotografiata sa se simta in largul sau.

Vezi pachete si preturi

Sedinte foto cuplu. Sedinta foto familie in aer liber

Pe langa sedinte foto profesionale, fotografii si cameramanii artisticfoto.ro sunt gata sa va insoteasca la evenimentele importante din viata dumneavoastra. Astfel, pentru a afla mai multe detalii despre serviciile foto-video pentru nunta prestate de noi, va rugam sa accesati pagina dedicata de filmari nunta Bucuresti, sau de fotografi profesionsiti Bucuresti.

Vezi pachete si preturi

error: Content is protected !!