Fotografie de produs

Fotografii de produs Bucuresti

Realizam fotografie de produs in Bucuresti. Acceptam atat produse mici cat si produse voluminoase. Oferim un pret fotografie de produs foarte bun. Dispunem de echipament foto de studio profesional, astfel incat putem asigura o calitate superioara a fotografiilor de produs livrate.

Pentru comenzile ce implica un numar mare de produse de fotografiat, ori produse voluminoase, dispunem de echipament foto mobil, facand facila deplasarea la sediul firmei dumneavoastra, feedback-ul fiind mai prompt, timpul de realizare a fotografiei de produs fiind mai scurt.

Fotografiile de produs sunt redate in timp real pe monitor, ceea ce va ofera posibilitatea de a vedea imediat rezultatul obtinut.

Pret fotografie de produs Bucuresti

Pretul realizarii unei sedinte de fotografie de produs profesionale difera. Pretul fotografiei de produs incepe de la 6 lei/produs si poate ajunge pana la 30 lei/produs in functie de mai multi factori:

  • daca fotografierea produselor se realizeaza la sediul dumneavoastra, sau la sediul nostru;
  • de numarul de produse pe care le aveti de fotografiat – cu cat aveti mai multe produse cu atat pretul/produs scade;
  • de numarul de imagini (unghiuri)/produs dorit de dumneavoastra;
  • urgenta cu care aveti nevoie de imaginile finale ale produselor

Pentru o oferta de pret concreta va asteptam cu mare interes cererea dumneavoastra de oferta prin e-mail la contact@artisticfoto.ro, sau ne puteti contacta direct la telefon 0760.36.77.77.

*Pretul fotografiilor de produs pot sa difere in funtie de numarul de produse de fotografiat si masa fizica a acestora.

Fotografie de produs


error: Content is protected !!